Laman Utama

Durian Baka Baru ASFA50

User Rating:  / 1
PoorBest 

Asfa1asfa2

asfa3asfa5asfa6asfa7

Musim durian merupakan suatu fenomena hebat di Malaysia. Pelbagai jenis durian yang dapat dimiliki oleh pembeli mengikut kegemaran mereka.

Anda tahu apakah durian yang sedang menjadi viral sekarang ini? Jawabnya durian ASFA50!

Mengapa durian ASFA50 menjadi viral sekarang ini? Antaranya adalah disebabkan bahawa durian ini dinamakan sempena Ulangtahun Perkahwinan Raja Perlis dengan Isterinya..Diterajui oleh Ferry Anugrah Makmur (mantan steward MAS dan Penyanyi terkenal suatu masa dulu). Durian yang baunya tidak menyakitkan hidung dan tidak menyebabkan perut berangin (dan kerap sendawa) kerana gasnya telah dikurangkan sebanyak 80%. Ini adalah hasil kraftangan dari hibrid 4 jenis durian popular iaitu Musang King, Tembaga, Udang Merah dan Duri Hitam!

Lagi fakta menarik tentang pokok durian hebat ini ialah ketinggiannya cuma maksima 12 -15 kaki, mula berbuah pada umur 3 tahun dan ajaibnya ialah BERBUAH 2 KALI SETAHUN!!!

Rasanya? Apa rasanya jika ramai VVIP terkemuka cepat-cepat memilikinya? Mereka gunakan istilah "enak nyaman" di atas kelembutan isinya.

Orang Johor terutamanya, atau orang Negeri Sembilan dan Melaka yang ingin memilikinya kami (agen rasmi dan bertauliah) boleh bantu anda. Kami telah membantu 50 belian di JB pada batch pertama dan kami sedang atur langkah untuk membawa pulang Anak Pokok Durian ASFA50 Batch ke 2 tidak beberapa hari l;agi. JIka anda ingin menjadi salah seorang penanam benih ini maka sila klik pautan ini untuk:

Info lanjut:

http://bit.ly/infoasfa50L